Osnovni materijali   ULTRACOLOR PLUS


ULTRACOLOR PLUS
Naziv:ULTRACOLOR PLUS
Vrsta proizvoda:Mase za fugovanje
Cena:0
Proizvodac:MAPEI
Adresa:Ustanička 128a, Beograd
Uvećaj

 

 

 

 

 

 

logo_mapei_proizvodi
 
 

ULTRACOLOR PLUS

 
     
     
 

 

Poboljšana, brzovezujuća i brzosušeća, vodoodbojna masa za fugovanje za fuge širine od 2 do 20 mm, izrađena prema BioBlock® i DropEffect® tehnologiji ne iscvetava i ne uzrokuje plesan.

 

Područje primene: 

Fugovanje unutrašnjih i spoljašnjih podnih i zidnih obloga od svih vrsta keramičkih pločica (dvaput i jednom pečenih, klinker, porculanizovanih itd.) terakote, obloga od kamena (prirodnog, mermera, granita, aglomerata itd.) staklenog i mermernog mozaika. Osigurava potpuno jednoličnu boju, ne uzrokuje iscvetavanje, brzo se suši, te su podne i zidne obloge brzo spremne za upotrebu.
BioBlock® tehnologija koja je primenjena na ovom proizvodu blokira stvaranje plesni, te njihovo prodiranje na površinu fuge u vlažnim uslovima. Takođe, upotreba specijalnih hidrofobičnih dodataka DropEffect® osigurava masi za fugovanje visoka vodoodbojna svojstva, te se zbog toga manje prlja i ima odličnu trajnost.
Idealna je za fugovanje spoljašnjih fasada, balkona, terasa, bazena kao i kupatila i kuhinja. Posebno je primerena za fugovanje podova u supermarketima, restoranima, aerodromima, te ostalim javnim površinama. POTROŠNJA: Zavisi od veličini fuge.

 

Potrošnja : Zavisi od veličini fuge.

 

Pakovanje : Vreće od 25 kg, kutije od 5 i 1 kg, zavisno od boje.

 
     
     
 

 

ULTRACOLOR PLUS