Fasade   BK-IN Kul Brilijant


BK-IN Kul Brilijant
Naziv:BK-IN Kul Brilijant
Vrsta proizvoda:Unutrašnji malteri
Cena:0
Proizvodac:BEKAMENT DOO
Adresa:Kralja Petra bb, Banja, Aranđelovac
Proizvodac:BEKAMENT DOO
Adresa:Zarija Vujoševića 67, Beograd
Proizvodac:BEKAMENT DOO
Adresa:Milice Milojković 1, Kragujevac
Uvećaj

 

 

 

 

 

 

bekament logo
 
 

DEKORATIVNI MOZAIČNI MALTER SA SVETLUCAVIM DODATCIMA ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU

BK-IN Kul Brilijant

 

 
     BK-IN Kul  
  Primena:  
 

 

Dekorativni mozaični malter sa svetlucavim dodacima za unutrašnju upotrebu. Koristi se za obradu zidnih površina, hodnika, stepeništa, stubova i detalja koje treba posebno istaknuti. Pogodan je i za površine pod halogenom rasvetom. Idealan za kuhinje i kupatila.Proizvod nije pogodan za primenu na svežim gipsanim malterima i vlažnim površinama.

 
     
  Priprema i nanošenje:  
 

 

Mozaični malter je moguće nanositi na fine cementne maltere, ravne betonske površine, gips-kartonske ploče i sl. Pre nanošenja masu dobro promešati, da zapenuša. Podloga na
koju se malter nanosi mora biti čvrsta, ravna i čista. Pre ugradnje BK-IN Kul-a preporučljivo je podlogu premazati BK-Akril-om ili BK-Grund Universal-om. Nanošenje se vrši čeličnom gletericom, odozdo prema gore u 50 % većoj debljini od veličine zrna. Naneti sloj je potrebno dobro poravnati gletericom da bi se eliminisale vidljive praznine između zrna mermera. Kada se nanos delimično osuši površinu ponovo zagladiti.

 
     
  Granulacija (veličina zrna):  
 

 

1,0 mm.

 
     
  Potrošnja:  
 

 

Oko 3 kg/m2.

 
     
  Rok upotrebe:  
 

 

Do 18 meseci, u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svetlosti i smrzavanja.

 
     
  Pakovanje:  
 

 

25 kg.